Alexander Bard föreslår – Backstabber är Bianca Ingrossos talang

Alexander Bard kan inte släppa Bianca Ingrosso. Han har väl märkt att hennes namn drar trafik och uppmärksamhet till hans Twitterkonto. Även mamma Pernilla som skyndade sig för att försvara sin dotter med orden “Nej Alexander. Min Bianca är ingen hora!!!  Och vare sig DU eller någon annan man ska någonsin få kalla henne det!!! 😡” dras in i tweeten.

Dear Pernilla I’m happy you and daughter Bianca are so enormously talented at squeezing money out of selling yourselves to absolutely anything that pays. Let’s avoid giving that profession a proper title. But what about backstabber for Bianca’s own talent?

För att bättra på sin skamfilade image och i ett försök att bevisa att han inte är rasist så lovordar han LaGaylia Frazier.

The one woman I will really miss working with from #Talang is sexy, beautiful, smart, sassy, warm-hearted @LagayliaFrazier. She’s black, she’s proud, she’s heroic, talented as hell, and she would never ever degrade herself to play the victim card. See you in the next career, sis!

De som kommenterar under denna tweet har delats i två nästan lika stora läger. Den ena är för vad Alexander Bard har att säga om Bianca och den andra halvan har väldigt mycket färgstarkt och negativt att säga om honom. Jag antar att storyn Bard vs Ingrosso inte är slut här. Uppmärksamhetsbehovet är alldeles för stort för det hos de båda.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *