Alexander Bard slutar på TV4

Alexander Bard kommer inte finnas i Talangjuryn i höst. Aftonbladet skriver att Bard har fått sparken av TV4 på grund av den opinion som vändes mot honom efter att hans twitterinlägg.

Alexander Bard är en mästare på att reta upp folk. Det är helt enkelt hans USP. Han tar situationen med ro och är inte förvånad över TV4s beslut. 

-”Det är ett beslut som växt fram under coronamånaderna och i stället för att gå ut med det i augusti var det bättre att gå ut med det nu att jag inte kommer vara med i “Talang” nästa säsong. Det känns skönt att ha en fri rygg och inte ha något ansvar mot TV4” säger han till Aftonbladet.

-”Jag hyllade ju även en svart belgisk kvinna, Assita Kanko, hon är svart och hon håller med mig. Men folk kan ju inte läsa två tweets samtidigt, men de väljer att bara läsa en sak. Vi lever i en värld som består av lynchmobbar” säger han.

En annan medlem i Talangjuryn, Bianca Ingrosso har fått försvara sig mot folk som anser att hon ska agera så att Alexander Bard ska få sparken från TV4.

Produktionsbolaget Fremantle, som producerar Talang för TV4, reagerade och krävde att TV4 skulle plocka bort Alexander Bard.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Fremantle Sverige (@fremantlesweden)

Det ser ut som att vi kommer att se en mer egdy variant av  Alexander Bard i höst på Youtube istället. Och apropå Youtube så har Martin Björk tagit ner sin intervju med Alexander Bard. 

Alexander Bard har även avslutat sitt två veckor gamla samarbete med Folkpartiet Liberalerna.

Alla screenshots: alexander bard/twitter, biancaingrosso/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You cannot copy content of this page