joakim lundell körkort

Joakim Lundell och hans körkort

Joakim Lundell har gått ut på Instastory att han har blivit av med sitt körkort och då han har prövotid så måste han ta om hela körkortet. ”Kör inte för fort mina vänner” säger han i storyn. Han kommer även att säga adjö till sin bil berättar Joakim.

 

När Aftonbladet hör av sig till Joakim så erkänner han att hela storyn var bara att lura hans haters. Han har körkortet kvar alltså.

”Visste ju att många skulle ha roligt och skratta åt det, även om så klart majoriteten beklagade det som hände. Då blir det lite extra roligt att trycka ner det i halsen på dom att det inte ens hänt sen”, skriver han i ett meddelande till Aftonbladet.

Han fortsätter:

”Man kan välja att ta åt sig av näthat som många gör eller så kan man använda det som något roligt, som jag brukar göra”

Alla screenshots: joakimlundell/instagram, jocke&jonna/youtube

1 reaktion på ”Joakim Lundell och hans körkort”

  1. Kanon Jocke😆👍jag e 52år och tycker det är super kul när du trycker ner skit o halsen. På dom som tycker dom e så jävla duktiga och bäst. Heja jocke även en 52 årig gubbe kan tycka sånt är kul😆🤣🤘🤙👍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *