Keyyo - Mitt livs buffé

Keyyos nya kokbok – Mitt livs buffé

Keyyo berättar på Instagram att hon släpper en kokbok! ”Jag är ingen kock. Jag kan inte finmat. ” skriver hon och fortsätter ”Men en sak är jag riktigt bra på och det är att äta mat. Jag ÄLSKAR mat! Och jag älskar att LAGA mat!!! Ni är ständigt så många som efterfrågar mina recept och nu kommer mina allra bästa, finaste, fulaste, svåraste, lättaste och mest opretentiösa recept samlade i en och samma bok! En REALISTISK jävla kokbok!!!!” 

Boken släpps 23 september. 

View this post on Instagram

😭😭😭❤️NEJ MEN JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR❤️😭😭😭 JAG SLÄPPER EN KOKBOK!!! Ursäkta VA?!?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jag är ingen kock. Jag kan inte finmat. Men en sak är jag riktigt bra på och det är att äta mat. Jag ÄLSKAR mat! Och jag älskar att LAGA mat!!! Ni är ständigt så många som efterfrågar mina recept och nu kommer mina allra bästa, finaste, fulaste, svåraste, lättaste och mest opretentiösa recept samlade i en och samma bok! En REALISTISK jävla kokbok!!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bland alla recept från hur man gör kryddmackor till mina bästa quesadillas och mat att bjuda på ifall kungen kommer på besök finns massvis av humorspäckade och personliga historier jag aldrig delat med mig av med maten som den röda tråden i mitt liv. Och det är SÅ mycket fina bilder i boken herregud!!!! Boken lanseras den 23e september men redan NU kan man förhandsbeställa den via Bokus (länken i min profil) och få hem boken direkt i brevlådan exakt samma dag som den släpps. Jag kommer att signera och skriva en personlig hälsning (!!!) i varje bok om man förhandsbeställer i juni. 🥳 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ÅHHH jag är såsåsåsåså glad och snackar jättegärna med er här i kommentarsfältet här nedan!!!!! OCH HÖRRNI!!!! TACK!!! 😭❤️😭❤️🌭🍕🍝🍩🍔🍳🍜 [Reklam för min bok #mittlivsbuffé !!!!]

A post shared by Kristina ’Keyyo’ Petrushina (@keyyo) on

Alla screenshots: keyyo/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *