joakim lundell kurragömma

Kurragömma hos Jocke & Jonna

Joakim Lundell har skapat Sveriges största kurragömma. Fyra grupper med fem influencers i vardera grupp kommer att tävla om 25 000 kronor. Ur varje kvartsfinal går två tävlanden vidare till semifinalen och av de som har har åkt ut ur tävlingen tidigare ska följarna kunna rädda två personer som tillsammans med de åtta delvinnarna kommer att tävla i semifinalen. Ur semifinalen kommer fem personer att gå vidare till finalen. Fyra går vidare till finalen tack vare att de var bäst på att gömma sig och en publikfavorit får en fribiljett.

De som tävlar får gömma sig var de vill så länge de håller sig inom tomtgränsen i den Lundellska fastigheten. De första som tävlar är Anis Don Demina, Jeremias Derrick, Julia Markham, Johanna Öholm och Rasmus Eklund.


Alla screenshots: jocke&jonna/youtube

2 reaktioner på ”Kurragömma hos Jocke & Jonna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *