Samir Badran ska bli mäklare

Samir Badran berättar om sina planer inför framtiden i sina inlägg på Instagram här och här. Han ska bli mäklare! Det var en överraskning men varför inte. Desirée Nilsson sadlade om från bloggkarriären till mäklardito så allt går bara man vill tillräckligt mycket.

Första dagen på mäklarutbildningen. Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter. Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi! Tack till Adam som gjorde det här möjligt. Stor förebild🔥

Jag antar att denna Adam som Samir tackar på Instagram är Adam Farhamoumand som sålde Samirs lägenhet i Stockholm för 6,5 miljoner kronor. Utgångspriset var satt till 5 995 000 kronor. Priset blev även ett rekord då det inte har tidigare sålts någon tvårummare för så mycket pengar i föreningen.

Alla screenshots: samirbadrans/instagram

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!