elena belle(2)

Elena Belle är i Sverige men inte för att stanna

Elena Belle är i Sverige med sin dotter och hon har en liten frågestund på Instastory där hon berättar bland annat att hon har besökt Parken Zoo i Eskilstuna med sin dotter och att hon kommer att stanna i Sverige några veckor till för att sedan återvända till USA. Någon frågar henne om hon inte är rädd för den urartade Coronasituationen i USA men hon svarar att hon orkar inte leva i skräck hela tiden även om hon är försiktig. Om sin bortgångna make berättar hon att det var som att han visste att han skulle dö ung. Så bråttom hade han med att uppleva allt. Skulle Elena Belle skriva en bok så skulle jag köpa den direkt!

Alla screenshots: officialelenabelle/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *