Isabella Löwengrip planerar att bli sambo med Paul

Isabella Löwengrip berättar i podden ”Isabella söker Sheila” att hon har kommit i en period nu som gränsar till depression. Under resan till franska Rivieran så fick Isabella en förvarning av en panikångestattack när hon och pojkvännen Paul var ute och shoppade.

Hon beskriver i podden hur en person som aldrig har upplevt eller sett en panikångestattack  (i detta fall Paul) inte förstår hur bråttom det är att ta sig ur situationen som har upplöst hela attacken.

Han ville stanna kvar i staden ett par minuter till för att handla en sak snabbt men för Isabella var det otänkbart. Hon åkte till hotellet, tog en tablett och lade sig för att sova ett par timmar vilket gjorde att hon mådde något bättre sedan.

Hon beskriver känslan som att må illa och känna sig kräkfärdig i jakten på en toalett. Så bråttom är det enligt Isabella när attacken börjar. 

Hon tar upp Sugardaddyrykten (som bl a Stoppa Pressarna sprider) där det påstås att hon skulle vara i vara relationer där pojkvänner som Erik och Paul betalar för henne hela tiden.

Hon säger att ”Just i sådana relationer är det jätteviktigt för mig att betala hälften-hälften”. ”Men i relationer där mannen har haft en sämre inkomst där har jag nog klivit in och betalat mer” fortsätter Isabella. ”Och det är lite skumt för det hade jag aldrig förväntat mig av de männen som har en bättre inkomst än jag.” 

Under sina resor betalar Isabella och Paul varannan gång. ”Det blir ganska dyrt med hotell, flyg osv. Han kanske tar flygbiljetterna på 10 000 sedan tar jag hyrbilen på några tusen. Sedan tar han hotell och jag tar ett annat hotell. Vi är inte så supernoga men just varannan grej tycker jag är bra.

Men jag skulle aldrig splitta notan eller swisha varandra. Jag tycker att det är en sund grej att göra. Att man ska betala hälften var.  Men det är en annan sak när man dejtar. Bor man i ett hushåll tillsammans så delar man på kostnaderna t ex på ett procentuellt sätt beroende av inkomsten. ”

Isabella och Paul pratar om att flytta ihop berättar Isabella i podden. ”Vi har varit tillsammans i sju veckor. Förra veckan var vi och tittade på ett hus tillsammans. Det såg typ ut som mitt gamla hus. Det var ett superstort arkitekthus på Lidingö.

Och så klev jag in där och det huset ska vara med i ett TV-program snart. Ett flashigt hus. Och så gick jag runt där och tänkte att nej, jag kan inte bo i sådan där fyrkantig låda igen. För jag mådde så dåligt av att bo i min gamla fyrkantslåda. Jag orkar inte det.

Mitt nya hus är mycket mindre och det är som en vanlig villa och jag älskar det så mycket. Så jag sade till Paul att ska vi bo tillsammans så får du sälja ditt hus för han har också ett hus på Lidingö. Och så får vi bo i mitt.

Men vi diskuterade det då han bor väldigt fint vid vattnet men han bor mycket mindre än vad jag bor. Men just nu är planen så att vi ska ha en varannan vecka utlandsboende.”

En dröm är att Isabella bor i sitt hus under sina barnveckor och Paul bor i Lausanne i Schweiz där han äger sitt boende och Isabella äger boendet i Sverige.

Han ska bo i Lausanne på heltid och hyr ut eller säljer sitt boende i Sverige. Isabella lägger till att  ”Grejen är att vi har även blivit kära i Comosjön och vi funderar på att skaffa ett gemensamt sommarställe där.”

Anledningen till varför Isabella vill bo utomlands är enligt henne att hon vill känna sig som en vanlig tjej, känna sig fri  och inte behöva hamna i Hänt Extra. ”Att vara offentlig är jätteroligt men folk kräver mycket av en.

Titta bara på Bloggbevakning. Att du blir bedömd för allting du gör och för varje steg du tar. Jag är så luttrad efter 15 år så allt rinner av mig som en gås. Men jag måste säga att jag tjänar ganska mycket pengar på Bloggbevakning. Jag tjänar typ 20-30 000 varje månad rakt ner i fickan. Hon står för mina resor just nu. ”

Screenshot: isabellalowengrip/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!