Isabella Löwengrip – Varje dag är som en film med Paul

För tre veckor sedan gick Isabella Löwengrip på en blinddate med Paul Sundvik som Isabellas gamla kollega Pingis Hadenius hade efter mycket tjat fått till mellan de två. Utöver tiden som Isabella har haft sina barn så har de umgåtts konstant sedan dess.

De firade sitt midsommarafton på MAX och åt chicken nuggets på väg till Västkusten. Så först var Isabella med sina barn på förmiddagen och sedan träffade hon Paul.

Hon beskriver Paul Sundvik som häftig och den mest kreativa personen som hon har träffat. “Varje dag är som en film” säger hon i podden Isabella söker Sheila. Hon har börjat gillat konst och beskriver pojkvännen ytterligare som mystisk och som har många sidor.

“Ni har bara träffats i tre veckor så klart är han mystisk” säger Sheila.

Inför lanseringen av den nya pojkvännen fick Instagramflödet fyllas upp med content och lämpliga bilder redo att användas av alla som hade något att skriva om händelsen. För varje gång Isabella Löwengrip möter en ny pojkvän så blir det en stor mediahändelse.

Både Expressen och Aftonbladet har jagat i fatt Paul Sundvik för att höra vad han har att säga om Isabella och mötet. 

Till Expressen säger Paul så här:

Min vän har hela tiden sagt att jag borde träffa Isabella och sa att ”ni måste ses, ni måste ses”. Så skickade hon över Isabellas nummer till mig och mitt till Isabella och jag bara ”nja”. Isabella hörde inte av sig till en början heller.

Jag var lite rädd att träffa henne, ska jag bli nya sidekicken liksom som dyker upp från ingenstans.

Hon är så enkel och inte alls den personen jag trodde. Det finns ingen snobbism, hon är en jätteenkel person. Det var det jag inte trodde, så jag blev paff.

Och till Aftonbladet svarar Paul så här:

Jag blev överraskad av att Isabella är så ödmjuk och jordnära. Jag hade väntat mig en självupptagen tjej med selfiesticken framme 24/7. I stället är det jag som får tjata på att ta bilder på henne. Hon har en sådan härligt positiv energi och skön humor”.

Hur känns det nu när ni är ett par offentligt?

”Nu känns det bra, men först var jag lite nojig.”

Alla screenshots: isabellalowengrip/instagram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *