Verdane köper in sig i Caia Cosmetics

För att kunna expandera Caia Cosmetics till en bred publik utomlands säljs nu en del av Caia Cosmetics till företaget Verdane. Dagens Industri Digital skriver att Bianca Ingrosso ägde 29 procent av bolaget innan affären. Mikael Snabb och Jesper Matsch ska ha haft en gemensam andel på 58 procent och Vanessa Lindblad 13 procent. Det skulle inbringa ett klirr i kassan på runt 60 miljoner för Bianca Ingrossos del skriver tidningen. Hela affären är värd 200 miljoner kronor enlig DI Digital.

”Jag är så stolt över vad Caia-teamet har åstadkommit och jag är väldigt glad över att få med en erfaren partner på tåget som har gjort motsvarande resa möjlig för bolag som Desenio, MatHem och Safira. Det här är bara början,” säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande som nu citeras i all press då denna är en fantastisk nyhet. Det går alltså att lyckas väl med influencerprodukter vilket gänget bakom Caia har bevisat lansering efter lansering!

Vanessa Lindblad beskriver sina och Biancas känslor på Instagram:

Dagen då vi på @caiacosmetics skrev på ett kontrakt med vår nya Verdane-familj. Det absolut största som hänt mig i min karriär. Ett mål jag bara kunnat drömma om. Tårarna rann så fort jag och Bibbz tittade på varandra och vi förstod att det var på riktigt. Min vapendragare som jag gått hand i hand med sedan dag ett. Det bandet vi har är något alldeles unikt. Bredvid oss har vi de mest lojala, hårt arbetande, roliga & galna partners man kan önska sig. Finns inga som er Snabbz & Jeppz. För att inte tala om de guldteam som vi skapat, de är de bästa kollegorna man önska sig. Tillsammans har vi sålt över 600 000 produkter på 1,5 år i över 30 länder. Nu är det dags att låta CAIA ”spread her wings” internationellt. Det här är bara början. 🙏🏻🤍

View this post on Instagram

Mina förebilder, mentorer, lärare i livet, idoler och extra föräldrar. Dem mest hårt arbetande, drivna, roliga & ärligaste jag känner. Dem som trott/tror på mig allra mest och som har det absolut största hjärtat. Dem jag älskar och hyser ENORM respekt för. Vår lilla galna familj som drömmer STORT, aldrig ger upp och som skrattar oss genom arbetsdagarna tillsammans. Hur i helvete (!!!) hade jag sån tur att jag hamnade med just er ❤️ Mitt team ❤️ Och tillsammans har vi skapat det skönaste & bästa gänget på kontoret ❤️ @caiacosmetics föddes på vårt första möte på Nyko för 2 år sedan och det kändes bara SÅ rätt. Aldrig har nånting känts så rätt. Jag minns så tydligt hur jag @vanessa.lindblad tittade på varann och log sådär mot varandra ni vet när det pirrar i hela magen samtidigt, och båda fattade att ”shit, this is it” utan att ens behöva säga något. Och här står vi idag, lite över 2 år senare… det är helt GALET!!! Tror fortfarande jag drömmer… Med över 600.000 sålda produkter på 1,5 år i över 30 länder har vi nu välkomnat vår Verdane-familj och tillsammans är det dags att låta CAIA ”spread her wings” som Vanz sa och bli internationellt på riktigt 💕 Aaaaaa det pirrar i hela kroppen!!! Detta är bara början och min kärlek för @caiacosmetics blir större för varje dag som går. Min bebis ❤️ Nu jäklar kör vi 👊🏻❤️

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Nu kan alla CAIA-fans följa företaget även på TikTok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You cannot copy content of this page