Benjamin Ingrosso utelåst

Benjamin Ingrosso har för länge sedan lämnat Lidingö för att bo i Stockholm med sina vänner Jacob och Melina Criborn. Han har en egen lägenhet som är iordninggjord med hjälp av gudmor Susanne och det till och med finns en säng där för att sova i.

Men hellre sover han på golvet i korridoren och väntar på sina vänner för att bli insläppt bara för att han har glömt nyckeln än att ta sig hem till sig.  Han verkar absolut vara typen som är lämpad att bo i ett kollektiv.

Jag antar att det kanske blir en aning stelt framöver på uteställen runt Stureplan då ex-flickvännen Linnea Widmark är i Sverige igen. Hennes diss av Benjamin var ju rätt hård .

Alla screenshots: melinacriborn/linneawidmark/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!