Joakim Lundell – Jag älskar att göra stora produktioner

Det går bättre än någonsin för Joakim Lundell och hans olika projekt. På Instastory berättar han att han har  snart 10 andra företag/bolag som han har jobbat med vid sidan av det offentliga livet.

Han berättar även att inspelningarna för Sveriges största kurragömma fick hans lust att skapa saker på allvar igen. Han är mer taggad än någonsin på att skapa innehåll av TV-format och streaming på Youtube. 

Jag älskar att göra stora projekt och produktioner. Någonstans i kurragömma inspelningarna fann jag min passion igen för att skapa saker på allvar. Jag har äntligen funnit vem jag vill vara och vad jag vill göra på allvar!

Alla screenshots: joakimlundell/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!