Jonna och Joakim Lundells babylycka(1)

Joakim och Jonna Lundell har fått en pojke

Välkommen till världen Lionel Logan Alexander Lundell. Superkänd i social media redan innan födseln då nästan varje steg av mamma Jonnas graviditet har filmats och publicerats på Instastory. Namnen togs fram av föräldrarna genom en poängsättning av förslagna namn och allt filmades för Youtube. 

16:54 föddes han. 3195 gram och 50 cm lång. Grattis till föräldrarna! Och välkommen till världen! 

Joakim och Jonna Lundells son Lionel föddes idag.
View this post on Instagram

Välkommen till världen Lionel 💕

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

View this post on Instagram

Godmorgon 🐻

A post shared by Lionel Lundell (@lionellundell) on

Storasyster Lunabelle får vänta några månader på sin nya lekkamrat då hans första tid går ut på att äta, bajsa,sova och för att bli stor och stark. Kanske kan de om några år lägga upp bilder på sitt gemensamma legobygge eller låtsasfika på Lunabelles Instagramkonto. Eller Lionels, för klart pojken ska ha ett eget Instagramkonto!

View this post on Instagram

Pappas lilla Pippi..😍

A post shared by Lunabelle Lundell 👶🏼👣 (@lunabellelundell) on

Den nyblivna pappan missade dock själva födseln då han inte fick vara med i förlossningssalen. Sluttampen av förlossningen gick på ca sju minuter så när han väl fick komma in i salen så var pojken redan född. Men Joakim hyllar sin fru som enligt honom är ”född för att föda”. Och det viktigaste för honom är ändå att pojken mår bra och att Jonna är OK

Alla screenshots:jonnalundell/lunabellelundell/joakimlundell/instagram, jocke&jonna/youtube

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *