pernilla ullared

Pernilla Wahlgren – Jag ser inte gammal ut

Pernilla Wahlgrens vanligtvis så goda humör har bytts ut till ilska. Hennes kommentarsfält har under en period svämmats över av kommentarer som har pekat ut Pernilla som gammal, som en tant och rynkig. Dessutom så tycker man att hon ser sliten ut och har problem med att gå ner i vikt. Det blir inte bättre av att hon jämförs med Åsa Ingrosso, Emilios nya fru. 

Istället för att bara ta hand sitt kommentarsfält och radera dessa kommentarer så kallar den blivande 53-åringa Pernilla bloggens kommentatörer för blåsta, nollor och idioter. Detta redan innan hon har kollat upp IP-adressen på kommentarerna med ett resultat på att det är hela 17 nicks som kommenterar och svarar på sina egna kommentarer från samma IP-adress i Solna. 

Nu vet ni hur lätt det är att tro att man är HATAD eller illa omtyckt av många , när det i själva verket bara är ett enda troll – boende i Solna..!  Sjukt va?!

Det är bara ISP (internetleverantör) som har sin bas i Solna dvs personen/personer som skriver kan bo precis var som helst utan att behöva bo just i Solna. Men detta hånande av Pernillas utseende och orten Solna får några i kommentarsfältet att haja till och peka ut en viss sångerska med några glansdagar på 80-talet. Denna sångerska och flitiga instagrammare har bott i Solna och bor nuförtiden norr om Stockholm. Det kan ju vara så att hon tog med kundnumret till mobilabonnemanget när hon flyttade. Pernilla och denna sångerska har ju som bekant haft en dust om Instafilter tidigare.

Folk med alter egon finns överallt på nätet. Vissa av dem har till och med en egen blogg där de skriver sina egna kommentarer. 

Alla screenshots: pernillawahlgren.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *