A-DSGN by Alice Stenlöf

Alice Stenlöf hintar på Instagram att det är något på G och att hon “har hållit en hemlighet alldeles för länge nu”. Mer info än så har vi inte utom viskningsleken på video. Men HÄR kanske vi hittar svaret. Det står att Alice Stenlöf AB har sökt varumärkes skydd för A-DSGN för följande kategorier:  Jewelry Products , Leather Products (NOT including Clothing) , Houseware and Glass Products , Clothing Products , Cosmetics and Cleaning Products , Computer Product, Electrical & Scientific Products. Kanske att vi kommer att hitta henne även på Amazon.se.

Det syns nog inte så tydligt på bilden men enligt Patent-och Registreringsverket har A-DSGN registreras för följande:

Eteriska oljor och aromatiska extrakt; Rengöringsmedel och välluktande preparat; Slipmedel; Toalettartiklar; Parfymer; Kosmetika.

Solglasögon; Solglasögonfodral; Glasögon, solglasögon och kontaktlinser; Snören till solglasögon; Kedjor för solglasögon; Bågar för solglasögon; Clip-on solglasögon.

Ädelstenar, pärlor och ädla metaller samt imitationer därav; Juvelerarvaror; Kronometriska instrument; Nyckelringar och nyckelkedjor och berlocker till dessa; Smyckeskrin och klockaskar; Tidsinstrument.

Ombudet för ansökan finns på Malta. 

Bilder på de första plaggen kan du se HÄR.

Alla screenshots: alicestenlöf/instagram, trademarkelite.com

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *