Melina Criborns förlossningsvideo

Nu har även Melina Criborn publicerat sin förlossningsvideo. Vattnet gick två veckor och fem dagar för tidigt så hon hann inte riktigt med att vara såå redo för förlossningen utan hon satte igång tvätten och färgade sina ögonbryn i väntan på eventuella värkar och att klockan skulle närma sig nio. Hon skulle in på en koll sjukhuset då. Hon blev till och med lite sen då hon passade även på att föna håret innan. Det är tamme tusan ordning på tjejen! 

Förloppet gick så snabbt att den beställda ryggmärgsbedövningen inte hann ges utan Melina födde med hjälp av bäckenbottenbedövning. Från första värken tog det tre timmar till lilla Chloe var ute. 

Alla screenshots: gravidveckaforvecka/melinacriborn/youtube

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *