Petra Tungården rånad

Petra Tungården berättar i sitt blogginlägg I chock att hon utsattes för ett rån i lördags på Riddargatan i centrala Stockholm. I samband med rånet föll hon rakt ner i asfalten och rånaren tvingade till sig Petras klocka med hjälp av en kniv men övermannades strax därefter av vittnen som såg händelsen. Hon beskriver sina känslor efter rånet 

För mig är allt blurrigt. Det känns som vi varit med i en filminspelning, i en thriller. Jag tror fortfarande inte att jag fattat eller greppat vad som hänt. Jag är bara så otroligt tacksam att Harry inte var med oss, då hade jag nog varit på psyket nu.

Jag är så jävla skärrad, skakis, arg och chockad. Men framför allt är jag så tacksam att vi klarade oss med bara något blåmärke efter fallet i asfalten. Och vilket jävla civilkurage de männen hade. Förstår inte hur de vågade eller hann agera så snabbt.

Känner mig så konstig i kroppen, ångestladdad och helt ur balans. Känns så obehagligt att någon liksom klivit in i ens sfär.

Det har tydligen varit flera klockrån senaste tiden skriver Petra som undrar varför ingen har pratat om det. Hon ska sälja sin klocka för slippa utsättas för ett rånförsök igen.

Screenshot: petratungarden.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!