Ska Melina Criborn starta en Youtubekanal?

Melina Criborn har gjort en följarundersökning på Instastory med frågan ”Stora funderingar nu. Ska jag starta egen youtubekanal?”. Hittills har 96% svarat YAAS OMG och 4% tycker NEJ FY. Hon vloggar fortfarande på kanalen ”Gravid vecka för vecka” men jag antar att tiden där börjar lida mot sitt slut.

På måndagen den 28 september klockan 19:00 släpper hon en kollektion med smycken i samarbete med Safira och beskriver det så här på Instagram

ASSÅ!!! förstår ni hur glad & peppad jag är att äntligen få berätta för er att jag kommer släppa min egna kollektion tillsammans med Safira! Är så sjukt stolt & samtidigt nervös då vi jobbat på detta länge. GOSISAR! SAVE THE DATE 2020.09.28

Alla screenshots: melinacriborn/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!