Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen vill ha barn – men inte med varandra

Bianca Ingrosso skriver på Instagram angående beslutet om sin abort som har tagits upp i två avsnitt av Wahlgrens Värld. Hon har tidigare sagt att hon var redo för ett barn men att pojkvännen Phillipe ville inte det.

Nu har hon kommit med ett förtydligande, antagligen för att han har fått en hel del kritik för det. Hon menar på att de två vill ha barn men inte med varandra. Hon har även stängt av kommentarsfältet under inlägget. 

Anledningen till att jag valde att ha med detta i Wahlgrens Värld var för att jag ville möjligtvis hjälpa någon annan ung tjej & kvinna som går igenom samma att man inte är ensam, man är inte elak och vikten av att våga prata om det tuffa.

Även fast jag gick på p-piller så skedde det som gjorde att vi fick gå igenom en enormt jobbig period med mycket känslor, tvivel, svåra beslut och hormoner för min del (den sista punkten gäller mig).

Vi hade även som par en jobbig period och det är något som kan behövas tas i åtanke.

Det är även viktigt för mig att förtydliga att beslutet inte bottnar i att någon av oss inte ”kände sig redo” .

Vi båda två känner att vi hade varit redo för utmaningen som föräldrar, men tyvärr inte tillsammans där och då på grund utav många olika faktorer.

Det är alltid kvinnans beslut när det gäller detta. Det var vi båda överens om sedan start och hade jag valt en annan väg så hade han funnits där för mig i det.

Screenshot: biancaingrosso/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!