Ida Wargs och Alexanders lägenhet såld

Ida Warg och Alexander Pärleros har sålt sin lägenhet i Stockholms innerstad på Birger Jarlsgatan 112. Alexander White var mäklarbyrån som förmedlade försäljningen som verkar ha gått snabbare än vad paret hade tänkt.

Ida Warg skriver på Instagram att hon kommer att gråta den dagen paret flyttar ut men att de måste sälja. Paret håller på just nu med ett husbygge så de 19 500 000 som begärdes för den 160 m² stora 5 r o k kommer säkert väl till pass.

Lägenheten ytrenoverades i våras av Karlssons golv som även tog sig an Bianca Ingrossos omdiskuterade lägenhetsrenovering.

Parets sovrum delades av med en glasvägg och det blev en hel del diskussioner när Ida beslöt sig att kalla lägenheten för en femma efter det.

Alla screenshots: idawarg/instagram, alexanderwhite.se

Leave a Reply

error: Content is protected !!