Isabella hyser inget agg mot Odds nya flickvän

Annons

I det senaste avsnittet av ”Isabella söker Sheila” berättar Isabella Löwengrip om sin relation till ex-maken Odd som den ser ut idag.  De är vänner idag även om de båda kan bli irriterade på varandra samtidigt som de har funnit ett samförstånd med varandra efter att ha varit ett par så länge och i så ung ålder. Enligt Isabella är de båda nöjda med varandras föräldraskap och hon litar även på Odds nya livskamrat utan att känna något som helst agg mot henne.

Vem den nya tjejen är sägs inte i podden och eftersom Odd inte är en officiell person längre nyhetsmässigt så kommer åtminstone jag inte gräva i det. Eller ja, jag kollade igår i Merinfo men där fanns det inget. Inte i Ratsit heller så han kanske bor själv i sitt radhus på Lidingö  och tjejen är skriven på annat håll. Om det visar sig att hon är en känd person så kan jag tänka mig att skriva om henne. Tills det: Vi låter det vara nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *