Kommer Bianca Ingrosso att vinna?

På måndag 23 november går Stockholmsfinalen av EY Entrepreneur of the Year. Det är en prestigefull internationell entreprenörstävling vi pratar om med regionfinaler i Sverige under hösten och där vinnarna från varje region tävlar i januari om att få åka till Monaco i maj för att representera Sverige i en världsomfattande final.

Flera regionfinaler har redan hållits och nu är det alltså Stockholms tur. Av tusentals nominerade valde juryn tio entreprenörer med chans att vinna. Som jag skrev HÄR så är Bianca Ingrosso en av finalisterna i region Stockholm. Det är inget dåligt gäng som är hennes konkurrenter i tävlingen! Se presentationen av alla tävlanden HÄR som pdf. Så här gick det för Bianca i tävlingen.

Tidigare har det hållits en middag och en prisutdelning i varje region med avslutande galamiddag i Stadshuset Stockholm i januari. I år sker allt digitalt men det går att följa regionfinalen i Stockholm med prisutdelning digitalt. Starttiden är 19:30 på måndag 23 november och du kan följa livesändningen HÄR.

Förutom huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year utses även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott och Årets manliga stjärnskott, samt SEB:s pris Bästa internationella tillväxt. Vid den nationella finalen utses även vinnare i kategorierna Årets sociala entreprenör och Family Enterprise Award.

Källa: EY Entrepreneur of the Year

Alla screenshots: EY.se/ caiacosmetics.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!