Therese Lindgren svarar på folks fördomar

Therese Lindgren berättar i sin senaste Youtubevideo Svarar på era fördomar om mig hur att börja äta antidepressiva har påverkat henne.  ”Det går inte ens göra mig mer sugen” berättar hon och tillägger ”Jag är inte ens ledsen över det. Jag tänker aldrig på det. Jag blir nästan äcklad av det”. 

Hon berättar vidare på Instastory om den responsen hon fick angående Youtubevideon. Bland annat så var det kommentarer från killar som påstod att de skulle lämna sina flickvänner direkt. Och det kom kommentarer från tjejer som undrade vad Anders tycker och om inte Therese är rädd för att han ska lämna henne.

Therese tycker att en man som lämnar sin flickvän för att hon tillfället inte vill är inte en man som hon ska ha. Hon tycker även att det måste vara så fruktansvärt jobbigt för killar att växa upp i en machokultur. 

Alla screenshots: theresejlindgren/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!