Josefin Ottosson hittade sin pojkvän i säng med en annan tjej

Josefin Ottosson berättar på Youtube hur hon kom på sin dåvarande pojkvän med en annan tjej.

Han hade fått Josefin att tro att han skulle vara borta på jobb till sent på kvällen och bara ett par timmar innan han skulle komma hem så ville han att Josefin skulle åka iväg och hämta en sak ca 30 minuter utanför Stockholm.

Eftersom Josefin enligt sig själv gjorde allt för killen så gick hon med på det. Hon hade då varit hemma hos sin kompis hela dagen och rökt cigaretter vilket pojkvännen hatade.

Så hon åkte hem först för att duscha och byta om så hon inte skulle lukta rök. 

När hon kom hem så var pojkvännen hemma fast han inte skulle det. Han gömde sig i sovrummet tillsammans med en tjej och det var uppenbart att han hade varit otrogen. P-rulle var på och på golvet låg det diverse leksaker.

Tjejen gick hem och Josefin bad honom att gå och duscha för hon ville inte att han skulle krama henne. Samma kväll så hade de sex. Han blev mer och mer elakt mot henne under kvällen och kom med spydiga kommentarer.

Det tog två dagar för Josefin att ta in att han hade varit otrogen med sin KK och dessutom var elak mot henne. När Josefin fick panik och grät så tyckte han att hon var jobbig och gnällig och drog iväg och var borta över natten.

”Skärp dig nu för helvete” sade han enligt Josefin och ville att hon skulle följa med och äta middag hos hans kompisar. Förhållandet tog inte slut där utan pågick en längre tid med flera otroheter dessutom enligt Josefin.

Josefin vill inte säga hans namn i videon men hon berättar att detta hände i februari vilket får hennes följare att skriva i kommentarsfältet att det är troligen Rasmus Karlsson hon pratar om. Även Josef Locos namn dyker upp som förslag.

Rasmus var en av deltagarna i tredje säsongen av Ex on the beach och har en fetisch på diverse leksaker. Han har i en intervju med Hänt berättat att han har lagt över 30 000 kronor på dessa leksaker som han började att samla på när han var 15 år gammal. 

Alla screenshots: josefinottosson/youtube, hänt.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *