Bianca tror att paret kommer att göra slut igen

Bianca Ingrosso har intervjuats av Framgångspodden. Denna intervju släpptes igår men det är tydligt att den spelades in för ett bra tag sedan.

Bianca har sedan intervjun gjordes hunnit flytta in i det nya CAIA-kontoret vid Humlegården och hon har köpt en ny lägenhet på ca 300kvm nära det nya kontoret.

Det går snabbt i svängarna i influencervärlden så det går inte hålla på och vänta med publiceringen.

YouTube player

När CAIA lanserades såldes enligt Bianca 10 000 ögonskuggspaletter och 5000 av varje borste första timmen. 5000 produkter såldes första halvtimmen vid släppet av foundations och concealers och 150 000 av varje produkt bara på några timmar. 

Bianca erkänner i podden att summan som betalades av Verdane var närmare 200 miljoner än 60 miljoner.

Det var en nervös väntan på pengarna då det dröjde hela ett och ett halv år innan affären inklusive transaktionen var klar.

Men när den nervösa väntan äntligen var över så kände Bianca ingenting när hon tittade på saldot på sitt bankkonto.

Hon tog det som ett bevis på att hon inte drivs av pengar. 

-”Vem tycker inte om pengar. Jag älskar materiella ting men även icke materiella ting. Det är klart att jag är jättetacksam och förstår att jag har det väldigt gott men jag vill inte bli en sådan som får kickar av att spendera.”

Lanseringen av CAIA i Asien ligger på is.

Den landade inte så bra enligt Bianca som berättar att på grund av flera orsaker som t ex corona  så bestämdes det av bolaget att lanseringen skulle kanske tas upp igen i framtiden men inte nu. 

YouTube player

Angående varför Bianca och Phillipe gör slut hela tiden så svarar Bianca att det beror på att båda är karriärsdrivna människor vilket har gjort att de inte har gett tid för varandra och därmed förlorat varandra.

De tar ut all jobbstress och ilska på varandra enligt Bianca som beskriver förhållandet som värst som den enda jobbiga punkten som hon inte får några kickar av.

Av åtta gånger som paret har gjort slut så är det Bianca som avslutat förhållandet flest gånger.

Det svåra med ett brake up enligt Bianca är att hon får höra allt och se allt då de går på samma nattklubbar.

Och är hon singel så blir hon kontaktad av hoppfulla ”10-åringar”, folk från Kumla eller något mähä.

Hon lyser inte ”kom och ragga på mig” utan hon erkänner att många gånger hon har gått ut så har det varit för att hålla koll på Phillipe.

Hon kallar sig skämtsamt för ett psykopat-ex och hon är säker på att de kommer att fira göra-slut-10-gånger-jubileum.

Hon skulle även berätta vad Phillipe gjorde på krogen med en tjej men då avbröts hon av Alexander som började prata om något i hans värld viktigt och då tystnade Bianca så vi nyfikna gick miste på smaskigt skvaller… 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!