Adeline Sterner – Ny VD i Caia Cosmetics

Adeline Sterner kommer från rollen som VD i Kids Brands Store och ska nu ta över VD rollen för Caia Cosmetics. Mikael Snabb som har varit VD och är en av grundarna ska stanna kvar i företaget men arbeta operativt istället.

”Adeline och jag delar exakt samma vision för Caia. Det är så oerhört inspirerade när man får chansen att bygga vidare på sitt dream team och tillsammans skapa något fantastiskt som man nästan inte trodde var möjligt”, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande som Breakit har tagit del av. ”Vi har så många planer för Caia framåt och jag tror att vår community kommer älska det vi och team Caia kommer att visa er under åren som kommer. Det här är fortfarande bara början”

”Caia är en unik framgångssaga tack vare fantastiska produkter, ett passionerat community och ett otroligt kompetent team” säger Adeline Sterner i samma pressmeddelande.

Jag antar att handduksförsäljningen sätter fart ordentligt nu. Adeline har nämligen ett företag som säljer fina handdukar och Biancas USP är ju att hon kan sälja.

Alla screenshots: breakit.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!