Emilio Ingrosso – Det räcker nu!

Bianca Ingrossos pappa Emilio försvarar sin dotter på Instagram . Ingen annan ur Wahlgren/Ingrossoklanen har skrivit några offentliga inlägg för att ge stöd till Bianca i denna julkalenderdrama.

De är ju väldigt bra på att promota det som händer annars men nu ges det inget stöd alls. Inte ett ljud från Caia Cosmetics heller och även pojkvännen Phillipe är tyst. Är de rädda för att kalenderilskan smittar av sig till deras karriärer? 

Detta är vad Emilio skriver på Instagram:

Det räcker nu!

Jag förstår att man kan bli besviken på en produkt. Jag förstår att den kändes dyr och att man inte fått det man hoppades på. Bianca skulle aldrig någonsin lura ngn medvetet. Aldrig. Det vet vi som känner henne och det förstår alla som driver eget företag med någon heder i sig. Det är inte så man bygger ett varumärke. Det är så dumt att det inte är klokt! CAIA är Biancas bebis, hennes allt. Det finns ingenting på denna jord hon brinner mer för eller älskar mer. Den innefattar även alla hennes kunder. Hon dör för dem alla.

Hon är nu fullkomligt begravd i hat och hot, hon blir anklagad för den ena orimliga saken efter den andra. Politiken i Sverige påstås hon nu vara skäl till, miljöfrågor och arbetslöshet. Det RASAR in hat och min älskade fina dotter är stark, starkare än många andra men detta är inte rimligt!

Är det ok att ett helt land mobbar en 26 årig tjej? Självklart inte. Så jag ber er. Som pappa och människa. Se henne, hon är en vanlig tjej, precis som din syster eller dotter. Med ett hjärta och känslor precis som du har! Det hat du bär på ska inte hällas över på henne. Det får du ta hand om själv. Hon har förstått ert missnöje och CAIA som företag får lösa detta på ett företagsmässigt vis.

Men privata Bianca. Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs. Just i detta nu. Kan ni alla bara låta henne hämta andan. Vi pratar om en julkalender. En julkalender, inget annat.❤️🙏

Screenshot: instagram/emilioingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!