isabella löwengrip (1)

Isabella Löwengrip – Jag hade tappat bort mig själv

Isabella Löwengrip delar med sig av intervjun med tidningen Amelia. Det mesta vet väl alla som har följt hennes sociala medier eller läst/lyssnat på hennes nya bok Isabella. Men jag är glad över att hon fick hjälp i tid så att hon kom ur den destruktiva spiralen.

Och att hon överlevde drevet som Bloggbevakning satte igång. Hur är det, kan någon dömas till ett straff om en för näthat utsatt person tar livet av sig? Det borde väl i så fall vara den person som tillåter publicering av kränkande och hatiska texter och kommentarer på sin webbplats och vars syfte enbart har varit att misskreditera en person så pass att hennes privatliv och företag resulterar i allmänhetens missaktning  och att personen lider av själsmässig och ekonomisk skada..

Alla screenshots: isabellalowengrip/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *