Margareta Grääs ångrar inköpet av Caia Skin

I Margareta Grääs nya video ”Smink jag ångrar att jag har köpt” tar hon upp Caia Skins hela sortiment och berättar anledningen till att hon ångrar att hon har köpt Caia Skin.

Jag var inte mentalt redo att recensera mer Caia efter katastrofen med adventkalendern och jag orkar helt enkelt inte. Jag köpte de här grejerna och testade dem och i kameran pratade jag om produkterna och den kommersiella våg av dåligt.. liksom… Bad wibes av Caia Skin. De har alltså släppt massor av hudvård och jag har testat dem en hel del och jag tycker inte att det är någonting speciellt och jag tycker inte … De är nödvändigtsvis inte dåliga . Absolut inte. Men det är inte heller någonting speciellt så jag ångrar faktiskt att jag har lagt så otroligt mycket pengar på Caia Skin. Så Caia Skin… It´s a pass for me.

Det finns nio företag till vars produkter Margareta ångrar att hon har köpt och de är dessa:

  • Kylie Cosmetics Liquid lipstick
  • Anastasia Beverly Hills Norvina Electric Cake Liner
  • Pixi Remedy ansiktsmask 300ml
  • Pixi Makeup Fixing Mist
  • Lyko Think Big Eye Palette Rainbow Mania
  • Milk Hydro Grip 360° Eye Primer
  • Ardell Aqua Lashes
  • Westman Atelier Super Loaded Tinted Cream Highlighter
  • Physicians Formula, Matte Monoi Butter Eyeliner

De absolut flesta av dessa produkter är inte dåliga utan det handlar mer om att de passar inte Margareta och hennes sminkstil, hudtyp och hennes doftsinne.

Alla screenshots: youtube/margaretagraas

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!