Margareta Grääs – Favoriter och en besvikelse bland årets skönhetskalendrar

Margareta Grääs berättar i sin Youtubevideo att hon har sedan augusti öppnat över 100 adventskalendrar innehållande skönhetsprodukter.

Hon tror att det är 107 stycken men hon har tappat räkningen och kommer inte öppna några fler kalendrar i är även om det finns ett par stycken kvar på marknaden att köpa.

YouTube player

Margareta har fått ca 30 kalendrar av olika företag men resten har hon köpt själv och hon har räknat att det har gått åt 81 526 kronor.

Vissa av kalendrar har hon köpt eller fått dubbletter och tripletter av för att kunna tävla ut dessa till sina följare på Instagram och på Youtube.

Hon har flera favoriter bland dessa skönhetskalendrar men hennes ”ultimata favorit” är Kicks kalender som du kan se i en annan av  Margaretas videos. 

För Margareta var Bodyshops kalender den största besvikelsen. Hon anser att det inte är värt att köpa en kalender för över 4000 kronor.

Hon tycker att man kan gå till Bodyshop och köpa bara de produkterna man vill testa istället eftersom de ofta har kampanjpriser på sina produkter.

All press hörde av sig till Margareta efter att hon släppte sin video om Caia cosmetics adventskalender men hon har valt att inte säga så mycket i intervjuer då hon har sagt det hon har att säga i den videon.

Men hon förstår inte riktigt kritiken mot Caias kalender och hon anser att det blev endast snackis då det handlade om Caia cosmetics och Bianca Ingrosso som marknadsförde den.

Bianca publicerade senare en rad Instastories för att förklara hur det var tänkt med adventskalendern.

”Den är inte sämre än många andra i prisklassen. För den är en dyr kalender. Jävlar vad den är dyr.  Den kostar 1795 kronor och den finns i lager antagligen för att de har fått ganska många returer.

Men det finns väldigt många kalendrar i samma stuk som t ex Filorga, Kiehls och Lancome som är likvärdiga” säger Margareta men anser även att kalendern var tråkig utan mycket variation.

Hon fortsätter med att säga att ”Hade den bara haft en ögonskuggspalett i sista luckan, eller ett läppstift, ett läppbalsam, en trio eller bronzer eller någonting som hade fått oss att kissa på oss. Då hade den här kalendern varit förlåten för alltid.”

Margareta säger även att hon personligen inte tycker att kalendern är dålig utan hon hoppas verkligen att Caia cosmetics gör en kalender även nästa år med hjälp av den kritiken de nu har mottagit. 

Alla sceenshots: youtube/margaretagraas

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!