Bianca Ingrosso i Discovery+ nya storsatsning

Discovery+ har nu kommit med ett pressmeddelande där vi får reda på vad Bianca Ingrosso ska göra efter att hon avslutade sin medverkan i Wahlgrens värld.

Hon är enligt discovery+ aktuell med ”ett helt nytt program och storsatsning för discovery+, där vi kommer att få se den omåttligt populära profilen i en helt ny roll”. 

– Det känns så otroligt spännande med ett nytt hjärteprojekt för discovery+ som jag har ynnesten att vara med och utforma från grunden, säger Bianca Ingrosso.

bianca ingrosso (2)

Bianca Ingrosso som är aktuell med ett helt nytt program och storsatsning för discovery+ räkning är själv med och utvecklar idén och hon ser framemot att kasta sig in i ett helt nytt projekt och även en helt ny roll.

– Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för discovery+ och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt, säger Bianca Ingrosso vars nya program spelas in nästa år för sändning på discovery+

Screenshot:biancaingrosso/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!