Youtubers tillbaka i Sverige för julfirandet

Louise Jorge som pluggar på heltid i New York har precis skrivit på ett kontrakt för en ny lägenhet. I hennes senaste video får vi se hur långt hon har hunnit med att inreda det nya hemmet som hon ska bo i själv. Tidigare bodde hon i en trea med sina två vänner.

Det var inte helt enkelt att hitta en hyresvärd som var beredd på tillåta Louise att hyra en lägenhet då många av hyresvärdarna kräver att man ska vara fast bosatt i USA sedan tidigare. Det blev inte enklare av att det är Louises föräldrar som bor i Sverige som står för kontraktet och hyran.

Louise berättar i sin video att hon har haft covid-19 två gånger och faktiskt fått det även om hon har vaccinerats dubbelt med Pfizervaccin. Hon påminner alla att vaccinera sig och även ta den tredje vaccinsprutan. ”Var inte selfish” säger Louise ”Do what you can!” Hon lämnar New York och flyger hem till Sverige för att fira jul med sin familj för att sedan återvända till sina studier i USA.

Ribecka med pojkvän och hund har levt vanlife under flera månaders tid i sydeuropa men nu är hon tillbaka i Sverige för att fira jul med familj och vänner.

Bilen står kvar på Teneriffa och resan kommer efter jul och nyår att fortsätta med att upptäcka mer av ön. Hon har sagt tidigare att de planerar att lämna Teneriffa och åka till surfparadiset Costa Rica. Paret har blivit intresserade av att surfa men Ribecka har fått pausa surfandet då hon fick en öroninflamation av allt vatten hon fick i örat.

Margareta Grääs åkte med sin Fredrik till Zanzibar fast larmrapporter om att  Omicron hade börjat spridas med rekordfart i Sydafrika publicerades dagligen i pressen. Hon påstod att hon skulle inte ha fått pengarna tillbaka och valde att åka iväg. Hennes följare var inte positiva till det alls.

Hon är tillbaka i Sverige nu efter en lång väntan på ett anslutningsflyg på grund av förseningar. Efter en tågresa hem från flygplatsen kan Margareta ta igen sig då hon har dragit på sig en förkylning under resan.

Men hon är inte sjukare än att hon orkar fylla hela sitt instagramflöde med diverse reklaminlägg. Hon kommer att fira jul hemma enligt ett instagraminlägg riktat till företagen som brukar skicka henne produkter.

Alla screenshots: youtube/louisejorge/ribecka, instagram/margaretagraas

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!