Bianca Ingrosso om medias missvisande artiklar

Bianca Ingrosso har kritiserats hårt om allt möjligt senaste veckorna. Det är tydligt att det blåser hårt på toppen och hon har bestämt sig för att ta en liten paus från Youtube. Men på sin Instastory berättar Bianca vad hon tycker om media och hur media styr läsarna att tro saker som inte alltid är helt sanna.

Bianca tar upp tidningen Hänts artikel som ett exempel på hur media väljer att porträttera henne.

-”Detta är ingen artikel som på något sätt sårar mig. Men det är ett komisk praktexempel på hur media konstant porträtterar mig & många offentliga kvinnor i media. Hur dem skapar skeva rubriker till er där ute……
Alltså en artikel om att publiken buar åt mig för att jag inte skickade vidare en akt.
Undrar verkligen VAD suget är från er journalister & konsumenter att göra detta till en missvisande artikel för att konstant försöka framstå mig som hatad, ratad, korkad, nedtryckt, kränkt, misslyckad, heartbroken, förkrossad, sårad and so on…!
NÄR ska vi sluta göra allt i vår makt för att försöka få kvinnor att se ut som misslyckande hatade objekt??”

-”Det här ska abolut inte bli en Bianca rantar-story men det är intressant hur en konsument till media glömmer bort att källkritisera media. Det blir oftast ståhej och cancel hit och dit på grund av det media skriver” säger Bianca I sin story.

-”Men i många fall har de knappt källkritik själva och deras största syfte är att få klick och få folk att läsa. Och de skiter i ibland vad innehållet består av.

Det är nu inte så att jag är arg, frustrerad, galen eller sårad. Det var bara ett praktexempel hur media styr folk dit de vill” avslutar Bianca.

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrosso pausar sociala medier

Alla screenshots: instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *