Bianca Ingrosso pausar sociala medier

Bianca Ingrosso skriver i sin Instastory om att hon inte är bekväm med sociala medier just nu.Hon beskriver att människor och media skrämmer henne just nu och hon håller sig undan för sitt eget välmående.

-”Många frågar i dm om jag slutat med Youtube.

Hehe älskar er och att ni saknar en video. Tyvärr är jag inte bekvām just nu att prata om någonting, vara framför en kamera eller ens vara mig själv på sociala medier & Youtube. Är bara en period så det kommer säkert gå över snarast.
Men människor & media skrämmer mig mer just nu så jag håller mig lite undan för mitt eget välmående.”

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrosso om medias missvisande artiklar

Alla screenshots: instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!