Bianca Ingrosso pauses social media

Bianca Ingrosso writes in her Instagram story that she is not comfortable with social media right now. She describes that people and the media are scaring her right now and she stays away from her own well-being.

-”Många frågar i dm om jag slutat med Youtube.

Hehe älskar er och att ni saknar en video. Tyvärr är jag inte bekvām just nu att prata om någonting, vara framför en kamera eller ens vara mig själv på sociala medier & Youtube. Är bara en period så det kommer säkert gå över snarast.
Men människor & media skrämmer mig mer just nu så jag håller mig lite undan för mitt eget välmående.”

READ ALSO: Bianca Ingrosso about missleading articles in media

Screenshots: instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *