Louise Jorge bjuder sina vänner på en resa till Paris

Det blir inget tråkigt tårtkalas med sju sortens kakor för Louise Jorge när hon fyller år. Hon hoppar över sin årliga födelsedagsbrunch och bjuder helt enkelt sina vänner på en weekendresa till Paris istället!

Resan för Louise börjar antagligen i New York, för det är där hon bor och studerar. Eller i Sydeuropa där föräldrarna har ett sommarhus.

Det har varit ett väldigt bra år. Ett väldigt roligt år, så jag har bestämt mig för att bjuda mina bästa kompisar till Paris. På min födelsedag ska vi äta middag på Hotel Costes.

Även om Louise fyller år först i sommar så har hon flera outfits redan klara. Flera stycken faktiskt. Jag räknade till fyra olika men det hinner nog att fyllas på innan det är dags att boarda Parisflyget!

YouTube player

Screenshot: youtube/louisejorge

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *