Margareta Grääs reagerar på hatet mot influencers

Margareta Graas reagerar på personer som försöker hitta fel i allt en viss stor influencer gör. Hon förstår inte hur man kan tycka illa om denna influencer och grundare av ett stort kosmetikamärke.

”Använt denna BUS 3 gånger nu och inte ens när den inte är avsköljd så färgar den av sig. Speciellt inte blått. Varför ska alla alltid slänga med personliga påhopp så fort detta märke släpper något?” skriver Margareta i sin Instagram story.

Fan vad jag blir trött på folk ibland? Det har gått en TikTok viralt för att ett visst populärt svenskt märke nya BUS färgar av sig.

Och istället då för att typ jag vet inte? Reklamera eller gnälla till kundtjänst och få en rabattkod så hänger man ut en viss känd grundare. Hon är både ful och äcklig för att denna nya BUS färgar av sig.

Använt denna BUS 3 gånger nu och inte ens när den inte är avsköljd så färgar den av sig. Speciellt inte blått.

Varför ska alla alltid slänga med personliga påhopp så fort detta märke släpper något?

Har insett att detta är anledningen till varför jag måste fortsätta recensera märket. Här diskuterar vi produkterna och hur dem funkar. Inte vad jag eller ni tycker om en viss skapare.

Förstår inte hur folk ens kan tycka illa om denna skapare? Ärligt talat – hon verkar ju jättesnäll och jobbar hårt. Två egenskaper som jag värdesätter i mina medmänniskor.

SKITTRÖTT

På alla som inte kan uppföra sig på internet? Fan hur mår ni liksom? Är ditt liv så jävla pissigt att du måste vakna och slänga en påse bajs på alla runt dig? Förstår liksom inte. Om du skriver hatkommentarer så sök hjälp – du är sjuk. Du måste må jättedåligt men det finns hjälp att få.

Fattar inte hur folk orkar dela med sig av sin vardag varje dag. Tänk vad arga ni blir (som nästan alltid är goa som fan) när min lampa i köket hänger snett. Tänk vad dessa enorma influencers tar emot som delar med sig av sina liv varje dag? Usch.

Screenshots: instagram/margaretagraas

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *