Willa Air – Flygbolag för influencers

Nu kan alla influencers och kreatörer inklusive frilansare flyga med ett flygbolag avsedd bara för dem. Flygbolaget som startades i USA och som nu har kommit till Sverige heter Willa Air.

Willa lanserar Willa Air, det första flygbolaget designat exklusivt för creators.

Vi lanserade Willa Air för att ge supersnabba och bekväma resor för influencers som flyger till evenemang i hela USA. Naturligtvis lanserar vi under Coachella, ett av årets största influencer-evenemang”, säger Aron Levin, medgrundare och CMO för Willa. ”Willa grundades med uppdraget att hjälpa creators och frilansare, och snabba, smidiga resor är ett av många sätt vi stödjer vår publik på.

Flygbolagets första destination kommer att vara Coachella festivalen, där nästan 6 000 creators förväntas delta i år. Willa Air kommer att tillhandahålla dörr-till-dörr-service från Los Angeles till Coachella-området i Indio, Kalifornien, under festivalens första helg.

Passagerare har tillgång till ytterligare tjänster i avgångsloungen (som ligger i The Bank, Willas creator+space i Venice Beach) inklusive bekvämligheter före festivalen som champagnefrukost och limousinetransport till flygplatsen, samt återhämtning efter festivalen inklusive IV-dropp och massage. Influencers kan säkra sin plats på Willa Air genom att besöka willa.com/air och fylla i en ansökan om att flyga.

Screenshots: willa.com/air

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *