Bianca Ingrossos kungliga dilemma

Bianca Ingrosso var på Summer On 2017 festivalen när det dök upp moln på den annars klara himlen.

Fun fact också är att mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre men som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss.

Visade sig vara Prinsen och hans gäng med livvakter. Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag.

Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins ?

Jag håller med Bianca. Dock kan det vara svårt att be en kunglighet att dra för här sitter jag. Det är nog mot den kungliga etiketten. Undrar vad Magdalena Ribbing skulle ha sagt om detta delikata problem. Och tur för Säpo att Bianca kunde hålla PMS monstret lugn! 🙂

Bild @fabianwester Bild från Biancas blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!