Isabella Löwengrips tacksamhetsring

Isabella har köpt ring till sig själv. Läs  vad hon säger om det på sin blogg.

Det var dags för en klapp på axeln,

När mina ringar togs av bestämde jag mig direkt för att göra något nytt av mina tidigare. Göra om något fint som tyvärr fick ett slut men till något annat som lever vidare. Nämligen min styrka. Jag vet inte om ni minns min powerring som jag gjorde när jag var 20, syftet med den var just att inte behöva vänta på att en person friar för att få bära ädelstenar. Utan det var en ring för min egen skull. Att kalla denna ring för powerring känns inte riktigt rätt längre. Kanske kan det vara min tacksamhetsring? Att när livet är tungt har jag alltid min tilltro över att det så småningom blir bra och den styrkan är jag tacksam över. Det är befriande att mitt i stormens öga, kunna ställa mig framför spegeln, se på mig själv och lita på min förmåga att ta denna situation till något som i slutändan blir bättre. Jag bara vet att det blir så.

Nu klagar vissa i kommentarsfältet att hon gör reklam för Mumbai Stockholm även om hon faktiskt inte länkar till företaget. Men vart hon faktiskt länkar  är till det här företaget men det verkar alla ha missat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *