Fina produkter från NordicFeel

Det här inlägget innehåller annonslänkar för NordicFeel

Jag tittade på Bianca Ingrossos make up tutorial på Youtube och samlade de produkterna som hon använde i videon här. Det blev en hel del! 

Håll din makeup på plats oavsett väder med NYX Professional Makeup unika Makeup Setting Spray Dewy Finish! Den långvariga formulan ger en snygg, fräsch look som håller hela dagen och appliceringen kunde inte vara enklare! Se till att din makeup håller hela dagen och natten genom att försiktigt spraya Makeup Setting Spray Dewy Finish över ansiktet efter att du lagt din makeup. PETA certifierad.

Luna Mini, Foreo Ansiktsborstar | Fix’ Make-Up, 50ml Clarins Setting Spray | Beauty Flash Balm, Clarins Dagkräm | Flawless Satin Foundation, Sensai Foundation | HydraQuench Tinted Moisturizer, 50ml Clarins Foundation |

Bubble, Beautyblender Makeupsvamp |  Magic Concealer, 15ml Helena Rubinstein Concealer |    Master Fix Loose Powder, Maybelline Puder | Cheek And Lip Set, Real Techniques Borstar & Penslar |

I NYX Professional Makeup Highlight and Contour Pro palett hittar du 8 matta och skimrande färger som enkelt hjälper dig att framhäva dina ansiktsdrag. Lägg en mörkare skugga för att förminska och en ljusare skugga för att framhäva t.ex. kindben, näsrygg och käklinje. Dessa puder är enkla att blanda ut för att skapa en neutral look med en naturlig finish. PETA certifierad.

Bahama Mama, 7g the Balm Bronzer | Everlasting Compact Foundation, Clarins Foundation | Stay Matte Powder Foundation, 7,5g NYX Professional Makeup Foundation | Cabana Boy Shadow/Blush, 8,5g the Balm Rouge |

OFRA Glow UP Highlighter Palette är en komplett highlighter-palett med fyra olika nyanser, varav en multi-nyans. Full size-nyans av Beverly Hills, minisar av Rodeo Drive, Blissful och Star Island. Paletten är magnetisk så att du lätt kan byta ut till en refill. Fyll på med samma nyanser eller testa nya. Paletten har en spegel i full storlek och är perfekt att ha med sig på resor.Veganvänlig.

Paletten innehåller:
–    Beverly Hills Highlighter (gyllene-bronze, kall rosa, pärlvit, neutralt skimmer och persikorosa)
–    Rodeo Drive Highlighter (solkysst, mjukt guldig)
–    Blissful Highlighter (gyllene-bronze med rosa underton)
–    Star Island Highlighter (varm elfenben)

Perfect Filter Shadow Palette, NYX Professional Makeup Ögonpaletter |  |  Meet Matt(e) Trimony, the Balm Ögonpaletter | Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette, Makeup Revolution Ögonpaletter | Signature Palette, OFRA Cosmetics Ögonpaletter |

Brow Precise Micro Pencil, Maybelline Ögonbrynsmakeup | Master Precise Eyeliner, 6g Maybelline Eyeliner | Mascara Infinito, Collistar Mascara | Be Long Mascara, Clarins Mascara | Hypnôse Doll Eyes Waterproof, Lancôme Mascara | Xlash Pro, 6ml Xlash Bryn- & Ögonfransserum |

Joli Rouge Velvet, Clarins Läppstift | Joli Rouge Lipstick, Clarins Läppstift | Lipliner Pencil, Clarins Läppenna | Lipliner Pencil, Clarins Läppenna | Joli Rouge Lipstick, Clarins Läppstift | Lipliner Pencil, Clarins Läppenna | Joli Rouge Velvet, Clarins Läppstift | Joli Rouge Lipstick, Clarins Läppstift | Joli Rouge Lipstick, Clarins Läppstift |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!