Fina produkter från NordicFeel

Jag tittade på Bianca Ingrossos make up tutorial på Youtube och samlade de produkterna som hon använde i videon här. Det blev en hel del! 

Håll din makeup på plats oavsett väder med NYX Professional Makeup unika Makeup Setting Spray Dewy Finish! Den långvariga formulan ger en snygg, fräsch look som håller hela dagen och appliceringen kunde inte vara enklare! Se till att din makeup håller hela dagen och natten genom att försiktigt spraya Makeup Setting Spray Dewy Finish över ansiktet efter att du lagt din makeup. PETA certifierad.

 

I NYX Professional Makeup Highlight and Contour Pro palett hittar du 8 matta och skimrande färger som enkelt hjälper dig att framhäva dina ansiktsdrag. Lägg en mörkare skugga för att förminska och en ljusare skugga för att framhäva t.ex. kindben, näsrygg och käklinje. Dessa puder är enkla att blanda ut för att skapa en neutral look med en naturlig finish. PETA certifierad.

 

OFRA Glow UP Highlighter Palette är en komplett highlighter-palett med fyra olika nyanser, varav en multi-nyans. Full size-nyans av Beverly Hills, minisar av Rodeo Drive, Blissful och Star Island. Paletten är magnetisk så att du lätt kan byta ut till en refill. Fyll på med samma nyanser eller testa nya. Paletten har en spegel i full storlek och är perfekt att ha med sig på resor.Veganvänlig.

Paletten innehåller:
–    Beverly Hills Highlighter (gyllene-bronze, kall rosa, pärlvit, neutralt skimmer och persikorosa)
–    Rodeo Drive Highlighter (solkysst, mjukt guldig)
–    Blissful Highlighter (gyllene-bronze med rosa underton)
–    Star Island Highlighter (varm elfenben)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *