Riktiga drottningar fixar varandras kronor

Bianca Ingrosso, som tog en bloggpaus på grund av påstått näthat, har återigen tjuvnypt Isabella Löwengrip. Enligt Bianca skryter Isabella om sin första miljon och Bianca undrar tillsammans med Alice vad en första miljon betyder. Om det är pengar före eller efter skatt eller om det är ett samarbete som är värt en miljon.

De fortsätter med att berätta för varandra om hur de själva har råd att köpa vad de vill och att Alice är inte fattig som många verkar tro utan hon har pengar. Alice fortsätter med att säga till Bianca att Bianca är rik på riktigt. Bianca i sin tur berättar att hon kommer att droppa en nyhet som gäller hennes privatliv om några veckor och att Alice ska ha fått en länk om det som nyheten gäller. Jag gissar att det handlar om en lägenhet på Östermalm.

Bianca berättar även att hon röker och tänker inte sluta med det. Jag vet att hon har all tid att fortsätta med sin rökning. Lungcancer tar 20-40 år på sig att utvecklas och då är Bianca ändå 50+ det vill säga kvinna i den åldern som hon nu ser ner på och gärna kritiserar.

Bianca påstår även i podden att hon är mästare på att ta kritik. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!