Isabella Löwengrip har nu ett kontor i New York

Isabella Löwengrip har skrivit på ett kontrakt med SACC i New York. Hon och Löwengrip Invest har nu officiellt en kontorsplats i New York.

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

We’re so happy that Löwengrip Invest and @isabellalowengrip have chosen @gateway.nyc as their office space in New York for launching their business across the pond. Welcome!

Ett inlägg delat av SACC New York (@saccnewyork)

Ingen dålig utsikt.

Ur svensk-amerikanska handelskammarens pressmeddelande från 2018:

SACCNY har verkat på den amerikanska marknaden sedan 1906 och har länge agerat som en obunden, virtuell mötesplats för att sammankoppla det svenska och amerikanska näringslivet. Under de senaste åren har behovet av en fysisk mötesplats identifierats för att svenska företag och entreprenörer i USA ska kunna mötas, växa och initiera partnerskap. Det ledde till initiativet att starta plattformen Gateway x Epicenter.

Gateway x Epicenter (Gateway) kommer att drivas i partnerskap mellan SACCNY och innovationshuset Epicenter. Epicenter har gjort sig känd som en mötesarena för digital innovation och framgångsrikt etablerat sig som en ledande aktör på den nordiska marknaden, med pågående etableringar i Europa.

– Gateway ska fylla flera funktioner; erbjuda en ”unfair advantage” och ingång på den amerikanska marknaden för internationaliserande ’scaleup’ bolag, innovationsstöd och tillväxtmetodik för storföretag samt agera dörröppnare mot amerikanska investerare, entreprenörer, företag och talanger att öka intresset för Sverige. Allt detta i en innovativ miljö utformad i svensk design. I uppdraget att förverkliga dessa funktioner hade vi inte kunnat be om en bättre samarbetspartner än Epicenter”, säger Anna Throne-Holst, VD för SACCNY.

– Vi ser partnerskapet med SACCNY som en enorm möjlighet för våra medlemmar att växa och utvecklas. Östkusten och New York börjar komma ikapp Silicon Valley som en av världens ledande tech-hubbar. Etableringen i New York ger alla våra Epicenter medlemmar en kreativ arena för digital innovation, en landningsbana och en mängd synergieffekter för att skapa nya, spännande affärer i USA, säger Patrick Mesterton, VD och medgrundare av Epicenter.
Samarbetet tillkännagavs från scen i Stockholm i samband med Sime Summer onsdagen den 30 maj, 2018.
Genom att sammankoppla SACCNYs och Epicenters tjänsteutbud på en plats, samt utveckla nya produkter för att främja internationalisering, kommer innovationsplattformen få stor betydelse för att driva acceleration och tillväxt av svenska bolag på den amerikanska marknaden.

Plattformen erbjuder tjänster såsom innovationslabb, matchmaking, industrievents, accelerationsresor, kompetensutveckling och flexibla arbetsplatser.
Gateway x Epicenter tar över 29e våningen i en skyskrapa på centrala Manhattan och blir en dörröppnare för scale-ups och ett ”home-away-from-home” för representanter från storföretag. Flertalet av storbolagen från det svenska näringslivet stöttar initiativet finansiellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!