Alice och Bianca bjöd på sång i sin showcast i Globen

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso hade sin omtalade showcast i Globen inför ca 10 000 peppade följare, mestadels tjejer. Enligt det som hittills har kommit fram så bjöd paret på en podcast live, dans och sång dels att de själva sjöng men även gästartister som Molly Sandén, Viktor Leksell, Felix Sandman och Benjamin Ingrosso.

Hela Kärleksvisan kan du höra i denna Youtubevideo.

YouTube player

Expressen ger showcasten 3 getingar och skriver bland annat så här

Att Bianca övervann sin scenskräck och sjöng inför 10 000 personer kan ses som en personlig vinst och att parhästen Alice kunde sjunga överraskade även Benjamin som höll ett vackert tal för tjejerna efter showcasten. Kanske inte lika vackert tal men ändå positiva ord fick Alices pojkvän höra. Jag gissar att han tyckte att det var liiite pinsamt att se sig själv där på stora skärmen.

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman uppträdde i showcasten. Hon glömde dock att presentera Felix. Tur att någon kände igen honom i alla fall…

Benjamin hyllade sin syster på Instastory och det kan hända att det blev ett par nollor för mycket.

Här kan du läsa vad Alice och Bianca själva  tyckte om showen.

Bild:@christinaschollin och @pernillawahlgren, expressen.se, @susnordstrom, @livenationswe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!