Benjamin Ingrossos tvättskola feat. Melina Hultner

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman gjorde tidigare en lista på åtta punkter som skulle göra Benjamin mer vuxen. En av punkterna var att Benjamin skulle lära sig att tvätta kläder. Han kunde redan tvätta i USA men nu skulle han även lära sig att tvätta i Sverige då han kommer snart att bo i sin egen lägenhet.

Under flera avsnitt av podden Livets liv har lyssnarna kunnat följa hur Benjamin har kunnat bocka av flera saker ur listan och nu har han både internetbank och Swish. Han lovade i senaste avsnittet av podden  att lägga upp en video hur han lär andra att tvätta vilket han har nu gjort på Instagram. Nästan. För det är Melina Hultner som lär Benjamin att tvätta istället. Men bra ändå av Benjamin att inte låta andra tvätta hans smutsiga byk.  

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hur går det för er med att nå era mål??? #BenjaminsVuxenSkola #Avsnitt1 #Tvätten #måletsmål #livetsliv

Ett inlägg delat av ?????? ??? I ???????? & ????? (@livetslivpodcast)

Det är flera videos i Instagraminlägget och alla skärmbilderna kommer från @livetslivpodcast.

READ MORE: 8 punkter som ska göra Benjamin Ingrosso mer vuxen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!