Isabella Löwengrips alla bolag omsatte 118,5 miljoner 2018

Breakit har gått igenom årsredovisningar från 2018 för Isabella Löwengrips alla bolag. Det går att se i artikeln att Isabellas bolag omsatte 118,5 miljoner förra året.

Breakit skriver om Löwengrip Invest som ökade sin omsättning till 7,6 miljoner kronor från 2017 års 7,1 miljoner kronor men tappade 2 miljoner kronor på resultatet mot 2017.

Omsättning: 7,6 miljoner kronor (7,1 miljoner kronor 2017).

Resultat: 1,1 miljoner kronor (3,7 miljoner kronor 2017).

Bolaget ägs ensamt av Isabella och efter att hon har ökat antalet anställda men inte ökat på omsättningen så blev resultatet sämre. Med tanke på att Löwengrip Invest betalar dyr hyra för en kontorsplats i New York och dessutom har från och med augusti i år ett hyreskontrakt för en lägenhet i New York som kostar bolaget drygt 1 miljon kronor så behövs det en kraftig omsättningsökning i år för kunna visa svarta siffror på sista raden på 2019 resultatrapport.  

Jag personligen tror mest på Nordic Tech House. De har inga tillverknings- och lagerkostnader och hade redan 2018 en omsättning på 8,7 miljoner kronor med ett resultat på 2,2 miljoner kronor enligt Breakit.

Skärmklipp:breakit.se, allabolag.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!