Lina Dawood förd till sjukhus med ambulans

Lina Dawood skriver på Instagram om hur för lite mat i magen och kanske för mycket alkohol resulterade i en ambulansfärd till St Görans sjukhus på Kungsholmen. Idag mår hon mycket bättre och har dessutom publicerat en Youtubevideo där hon recenserar youtubers som gör musik. 

Dumma jag tänkte ”äsch, är inte så hungrig.. äter lite vattenmelon innan jag går ut”. Går ut och festar – dricker mer än vad man bör göra – promenerar hela vägen hem av oklara skäl, och däckar vid 04:30.

Vaknar 08:00 och skakar, är yr och med en panikkänsla. Lite i stil med.. ”jag vet inte vad det är som händer men jag behöver hjälp omedelbart”. Sliter tag i min mobil, öppnar dörren och lägger mig vid min dörrkant i hopp om att nån ska se mig – kräks och däckar i min egna spya.

Ringer 112 och svimmar igen. Oklart om jag fick ett epilepsianfall eller inte, men det känns ej som det. Anyways gommor.. ta hand om er själva, njut av helgen. Det gjorde inte jag igår. Så lär er från mina misstag. Nu ska jag fortsätta dagdrömma om en ostig jäkla mozzarellapizza ? (som jag fan i mig ska köpa när jag får lämna)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!