Isabella Löwengrips okända förlamning pga borrelia – Är det sant?

Isabella Löwengrip gör reklam för ett företag som säljer vaccin, bland annat mot borrelia. Hon skriver i sitt inlägg 20190718 att hon hade borrelia för några år sedan.

Jag har faktiskt en läskig erfarenhet när det kommer till fästingar, jag blev själv drabbad av Borelia för några år sedan. Då blev jag delvis förlamad i kroppen, något som var otroligt läskigt men som gick att bota.

Enkel googling ledde mig till detta blogginlägg från 2016 där hon i samband med att hon gör reklam för samma företag skriver att hon har haft borrelia.

Själv har jag haft borelia, däremot finns det inget vaccin mot detta än.

Sedan lyckas jag inte hitta något mer om Isabellas borrelia. Google måste ha missat att indexerat hennes borreliainlägg. Med tanke på att hon har bloggat sedan hon var väldigt ung så borde hon ha skrivit om sin förlamning orsakad av borrelia minst en gång tidigare men jag kan inte hitta något.  

Skärmklipp: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!