Vem har mest hybris?

Det pågår en hybrisgate mellan Pernilla Wahlgren och Mårten Andersson. Han stängde av kommentarsfältet till inlägget så diskussionen fortsatte i inlägget innan.

martenandersson1974 Ja det är uppenbart att du har hybris @pernillawahlgren ? som alltså har tagit exakt samma namn på din show som jag, du har på dig krona precis som jag hade i min show (se insta stories) och även upplägget på ditt artwork som bygger på selfies (se bild 2 från min show 2016). Säg till om du vill ha mitt manus också när du ändå är i farten ?? #hybris #superkändisargörsomdevill #wahlgrensvärld

markoolio123 Näääee Mårten. Hur kan du jämföra din affisch med Pernillas!? Om du tror att du kan komma undan oss som inte har ett liv och njuter av att kasta smuts här på internet och får en tillfredställande kick av det eftersom vi inte vågar öppna käften i verkliga livet när vi tycker något och istället för att lägga tiden på något viktigt och meningsfullt så hatar vi här. GLÖM DET! Vår vrede kommer du fan inte undan bara för att du stängt av kommentarerna på det inlägget. Skämmes ta mig fan.

pernillawahlgren @markoolio123 Jag såg nog att du hade Ananas-skjorta på dig på en bild!!! Det är ju jag som har gjort ananasen känd i Sverige! Det är MIN IDÉ att gilla Ananas!! Ta genast av dig skjortan!!! ??

markoolio123 @pernillawahlgren ananas ja MEN inte engelska anääänas som jag har på min skjorta. Kränkt, swisha 20 lax. Kiitos ?

markoolio123 Sätt på kommentarerna igen. Underhållning ju ?

pernillawahlgren Du är vad du äter ???
Livets Liv i Marbella??☀️
#pernillawahlgrenharhybris #ochdethartydligenmårtenanderssonockså #hybrisgate

Skärmklipp: @martenandersson1974/@pernillawahlgren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!